top of page

OpTyr hold 2

Opdateret: 28. aug. 2023

oversat fra facebook opslag


Skønne ukrainere fra Danmark hjælper os i denne krig. Jeg har kendt Olga Brun siden 2015. -Så fik jeg hjælp af hende for første gang.

Efter starten på en fuld skala invasion ringede Olya næsten med det samme. Talte pengene, da vi annoncerede indsamlingen. Så begyndte Olga og hendes venner i Danmark at producere T-shirts med vores slogan med det russiske skib.

Der kommer mere. Danskerne brugte en velgørenhedsfrokost til fordel for Ukraine, og købte en bil. Grand Vitara kom til Ukraine fuld af fordele.

Og denne gang gik danskerne sammen. NGO'en Bevar Ukraine afholdt et stort velgørenhedsarrangement i byen Olberg. Havde en fantastisk koncert, frokost, messe. Selv den danske statsminister var til stede! Omkring 120000 CZK blev rejst. Formålet var en ambulance til 115 bataljon. Bilen er købt og fuldt serviceret. Og den uovertrufne Robert Jancevich og (vidars Mand) kørte hende til Zaporozhye!

(Vidars mand) er veteran fra den danske hær, der har hjulpet det ukrainske militær ikke kun med ammunition og køretøjer, men også med træning siden de første dage af den fulde invasion.

Robert er en litauer som har boet i Danmark i mange år, musiker. Han kom til at bo i Zaporozhye for at håndtere børn af tvangsmigranter på engelsk og musik. Vi vil skrive mere om hans arbejde).

Så gav de frivillige via Катерина Горонович og hendes hold denne dukke med en militæruniform for dine penge og tog hende med til stedet for dagens tjeneste.

Desværre er det ikke rigtigt at tagge alle de danskere, der har deltaget i dette projekt i opslaget, men jeg kan ikke lade være med at tagge de personer, der organiserede det hele, koordinerede bilkøb, og fyldte den til tops med medicin. Ambu sække, symateriale, kateter, bandager, og mange ting jeg ikke kender navnet på, men glade læge ansigter var der masser af. Olga Brun Oleksandra Steffensen Oleksandr Gerasymovych Tusind tak fra gutterne og lægerne!

Melitopol-beboere fik også en kraftig langdistance rækkevidde 3 km fra Yuliya Blazhnova-Rekukha fra London, 100 panamas, blød bagage til evakuering af de sårede og en transfer fra Melitopol Executive Committee

Også - Serge Mtv - du er en særlig tak for super-turnette SAM, vådservietter, okklusionsplastre, nasofarengialrør og noget medicinsk-specifikt, som jeg ikke ligger igen, men djævlen er glad).

Jeg melder også ud - vi har købt 2 pickup trucks på din regning (håber ikke du vil diskutere). En af dem vil gå til Kherson Bataljon TRO, og den anden til den vanvittige beregning af PZRK, der skyder alt ned, der ikke flyver på holdet. Der skal ryddes lidt op, og males.10 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

OpTyr 11

Comments


bottom of page