top of page

OpTyr 11

Optyr 11: Missionslog

Så fik vi afsluttet endnu en mission, som var ren støtte til det ukrainske forsvar.

Ved Opthor/tyr 10, blev vi kontaktet af Vladimir, hvor ham og hans enhed lige var blevet færdig med træningen i England, og nu var på vej til fronten. Han spurgte om en drone, med ekstra batterier, noget militær udrustning iform af rygsække, uniformer, fragbriller, og meget andet, og et køretøj.

Alt sammen kunne vi levere efter ganske kort tid.

Og Vladimir havde dette at sige "I am extremely grateful to you and your Team, and really appreciate what you are doing! You are incredible!... I will definitely do something on the front in memory of you Guys ! This will be a token of my appreciation, thank you very much! I will remember you for the rest of my life. Thank you for supporting us, I hug you. Slava Ukraini"

Missionen havde dog sine udfordringer der giorde den trak ud, den oprindelige Rav4 fik desværre et nedbrud i starten af missionen, men takket være vores nye venner fra Veteran Aid Ukraine , fik vi hurtigt skaffet en Mitsubishi Outlander fra Norge som erstatning.

Et nyt stærkt og godt team trådte hurtigt til, og samme dag som bilen blev leveret i Danmark, var vi istand til at sende dem afsted, og fik bilen sikkert frem til Ukraine... Kæmpe stort tak til jer, i er vores helte.

Samtidig blev bilen fyldt op med udrustning til kvindelige soldater, (støvler i små størrelser, sports bh'er, brandhæmmende trusser, langt undertøj, tshirts),samt en masse soveposer, som vi kunne levere til vores nye samarbejdspartnere Arm Women Now , som vi fremadrettet vil levere alt det vi løbende får ind fra landets kvindelige værnepligtige, som der vælger frivilligt at donere deres ejendomssæt, til os, efter endt værnepligt.

De 2 billeder på gaden med mennesker, visser ukrainernes trods, for selvom shelteralarmen lyder og nedslag høres i horisonten, så får det ikke ukrainerne til at stoppe deres liv, det kræver mod og styrke at kunne fortsætte med at leve i midten af krig. Det ukrainske folk er bare fantastisk inspirerende .26 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Komentarze


bottom of page