Donating Money

Donation

Hjælp os med at genopbygge verden, en sten af gangen.

Ønsker du at støtte vores indsats for både at hjælpe ude i verden, med at genopbygge og rode op, når konflikten har hærget, og være med til at skabe en ny vej og tilværelse for vores egne veteraner.Så modtager vi med kyshånd din støtte. Du er altid velkommen til at sende et bidrag på Mobilepay 574189

Get in Touch
Volunteers

Bliv frivillig

Genopbyg verden

Ønsker du at støtte Vidar Regiment, med en fysisk støtte, og blive frivillig hvor du kan være med til at løfte trillebøren så er du mere end velkommen til At kontakte os og skrive dig op.. så kontakter vi dig når vi har en konkret opgave hvor dine kompetencer og evner kommer i spil.

Get in Touch
Donating Money

Medlemskab

Bliv medlem og hjælp indsatsen 

Vi har især brug for er en jævn og konstant pengestrøm. Det tager rigtig meget tid, kræfter og fokus væk fra den egentlige opgave på jorden, når vi konstant skal søge om midler og donationer for at gennemføre køb af ambulancer, nødhjælp, sørge for transport m.m, som kunne have været brugt på at hjælpe istedet. Det vil derfor ISÆR være kærkomment hvis du ønskede at støtte med et årligt medlemskab igennem vores moderforening, Foreningen Den Tapre Landsoldat,  startende fra 300 kr PR år som privatperson, og 1000kr for firmaer.. Pengene bruges på både hjælp til veteranerne igennem foreningens virke, og til at bistå med opgaver, materiel, logistik m.m igennem vores arbejde. Samtidig hjælper dit medlemskab også med at Foreningen kan opnå skattefrihed, som åbner op for de større donationer ved firmaer og fonde.