top of page
Point Blur_May252022_084609.jpg

Vidar Regiment 

Hjælper hvor det giver mening

Home: Welcome

Om Organisationen

Nødhjælp-Genopbygning-oprydning

Inspireret af vores Indsats i Ukraine med Operation Tyr, hvor vi har hjulpet de ukrainske styrker med livsvigtigt udstyr iform af, skudsikre veste, førstehjælpsudstyr, biler m.m, er Vidar Regiment blevet til. Vores navn stammer fra  historier fra Nordisk mytologi om hvordan guden Vidar, slår Fenris Ulven ihejl og står overfor at skulle genopbygge verden. Regiment kommer af vi har en fortid fra forsvaret, hvor vi som Veteraner har en unik viden, vilje, evner, og egenskaber der gør vi kan komme helt frem til front, og kan fortsætte selv når situationen bliver hårdfør. Her under kan du læse mere om hvad vi gør

Untitled
Home: About
Untitled

Hvad laver vi?

Hjælper hvor det giver mening

Home: Our Causes
Untitled

Nødhjælp

Igennem operation Tyr, har vi formået at få livsvigtigt nødhjælp ud til de kæmpende ukrainske styrker  i frontlinjen der b.la. forsvarede Kiev i Ukraine. Vi har i særdeleshed været i stand til at levere på alle ønskerne fra den ukrainske specialstyrke vi har et tæt samarbejde med. 

Untitled

Genopbygning

En af vores kerneopgaver er at hjælpe med at "genopbygge verden en sten af gangen". Opgaven er at heale arene efter en krig, konflikt, katastrofe. Så befolkningen kan komme tilbage til et normalt liv, og slippe for den stress ruinerne kan medføre. Udover hjælpen til værtslandet, hjælper indsatsen også vores veteraner, med både at overkomme psykiske ar på sjælen, skabe nyt livsmod, give nye kompetencer og vise en ny vej udenfor hegnet og uniformen.

Untitled

Oprydning

Efter en krig og konflikt, er der efterladt mange farlige genstande på de tidligere kamppladser. Kampvogne, ammunition, ueksploderet granater og missiler, miner og rådne lig. Her kommer vores erfaringer som soldater i spil, og vi kan håndtere de farlige eksplosiver, og sørge for de sikkert bliver bortskaffes så de ikke er til fare for de civile.

Point Blur_May252022_084609.jpg

Træningsbidrag

En af de første ting vi satte os for under Operation Tyr, var at hjælpe med træning af herboende Ukrainere, der ville til Ukraine og forsvare landet. Her kom vores kompetencer, erfaringer, og viden fra et utal af missioner rundt omkring i verdens brændpunkter som soldater, os til gode. Vi fik hurtigt en begejstret respons fra den ukrainske hær når de modtog disse modige sjæle efter vores "crash course"

Untitled

Indsamling

Da krigen i Ukraine startede, var vi hurtige til at organisere en landsindsamling blandt landets soldater og veteraner, der kom med tonsvis af deres selvindkøbte proffesionelle militære udrustning, de brugte på deres udsendelser og tjeneste.  Det blev til 4 store lastbiler som ikke kun kom til grænsen, men som vi kørte helt ind til frontlinjen, og blev taget i brug med det samme blandt de ukrainske soldater.

Screenshot_20220525-034748_1.png

“Fordi vi brænder for en bedre verden, og fordi vi ikke kan łade være”

Martin Mann, Veteran,Vidar Regiment

Home: Quote

Contact Us

Tak for din indsendelse!

Home: Contact
bottom of page